Csepel Puhos Zadel - Lichtblauw

€ 24,95 € 22,46

Bespaar 10% (-€ 2,49)

48-72hrs

Specificaties Csepel Puhos Zadel - Lichtblauw

  • Heavy duty cover.
  • Multi Stage gel foam materiaal.
  • Chrome steel rails.
  • Maten: 270mm x 160mm.
  • Gewicht: 310gr.
  • Kleur: Licht Blauw.

Omschrijving

De Csepel Puhos Zadel in lichtblauw is een hoogwaardig fietszadel dat speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en duurzaamheid. Het zadel is voorzien van een heavy duty cover die bestand is tegen slijtage en scheuren, waardoor het zadel lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

De Csepel Puhos Zadel is ook uitgerust met een multi-stage gel foam materiaal dat zorgt voor een uitstekende dempping en ondersteuning tijdens het fietsen. Dit materiaal past zich aan de vorm van uw lichaam aan en vermindert de druk op uw zitbotten, waardoor u langer comfortabel kunt blijven fietsen.

De Csepel Puhos Zadel heeft ook chrome stalen rails die zorgen voor een stevige en stabiele bevestiging op uw fiets. Het zadel heeft een afmeting van 270mm x 160mm en weegt slechts 310 gram, waardoor het een lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren zadel is. De lichtblauwe kleur geeft het zadel een stijlvolle uitstraling en maakt het een perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een zadel dat zowel comfortabel als mooi is.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Puhos Zadel - Lichtblauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadels

Klanten die Csepel Puhos Zadel - Lichtblauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten