Csepel Puhos Zadel - Groen

€ 24,95 € 22,46

Bespaar 10% (-€ 2,49)

48-72hrs

Specificaties Csepel Puhos Zadel - Groen

  • Heavy duty cover.
  • Multi Stage gel foam materiaal.
  • Chrome steel rails.
  • Maten: 270mm x 160mm.
  • Gewicht: 310gr.
  • Kleur: Groen.

Omschrijving

Het Csepel Puhos zadel in het groen is gemaakt van high-density schuim en gel met verschillende lagen om uitstekend comfort en gemak te bieden tijdens al uw fietstochten. Het heeft ook een zeer elegant ontwerp dankzij de fabricage uit één stuk zonder naden. Bovendien heeft het zeer stevige stalen rails, zodat u rustig kunt genieten van al uw wandelingen door de stad of uw uitstapjes naar kantoor.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Puhos Zadel - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadels

Klanten die Csepel Puhos Zadel - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten