Csepel Puhos Zadel - Geel

€ 24,95 € 22,46

Bespaar 10% (-€ 2,49)

1 Review
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Puhos Zadel - Geel

  • Heavy duty cover.
  • Multi Stage gel foam materiaal.
  • Chrome steel rails.
  • Maten: 270mm x 160mm.
  • Gewicht: 310gr.
  • Kleur: Geel.

Omschrijving

Het Csepel Puhos zadel in geel is gemaakt van een stuk, zonder naden en biedt een zeer schoon en elegant ontwerp. Met dit zadel kun je comfortabel lopen, naar kantoor gaan of genieten van verschillende fietsroutes dankzij de vervaardiging door meerlaagse gel en schuim met hoge dichtheid te versmelten. Bovendien heeft het zeer resistente stalen rails die zich perfect aanpassen aan de kenmerken van uw fiets.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Andere producten van Zadels

Klanten die Csepel Puhos Zadel - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten