Csepel Puhos Zadel - Donkerblauw

€ 24,95 € 22,46

Bespaar 10% (-€ 2,49)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Puhos Zadel - Donkerblauw

  • Heavy duty cover.
  • Multi Stage gel foam materiaal.
  • Chrome steel rails.
  • Maten: 270mm x 160mm.
  • Gewicht: 310gr.
  • Kleur: Donker blauw.

Omschrijving

De Csepel Puhos Zadel in donkerblauw is een hoogwaardig fietszadel dat speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en duurzaamheid. Het zadel heeft een heavy duty cover die bestand is tegen slijtage en scheuren, waardoor het zadel langer meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

Het zadel is voorzien van een multi-stage gel foam materiaal dat zorgt voor een uitstekende dempping en ondersteuning tijdens het fietsen. Dit materiaal past zich aan de vorm van het lichaam aan en vermindert de druk op gevoelige gebieden, waardoor het fietsen comfortabeler wordt en de kans op blessures wordt verminderd.

De Csepel Puhos Zadel heeft ook chrome stalen rails die zorgen voor een stevige en stabiele bevestiging op de fiets. Het zadel heeft een afmeting van 270mm x 160mm en weegt slechts 310 gram, waardoor het licht en gemakkelijk te hanteren is. De donkerblauwe kleur geeft het zadel een stijlvolle uitstraling die perfect past bij elke fiets.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig fietszadel dat comfortabel, duurzaam en stijlvol is, dan is de Csepel Puhos Zadel in donkerblauw de perfecte keuze voor jou.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Puhos Zadel - Donkerblauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadels

Klanten die Csepel Puhos Zadel - Donkerblauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten