Csepel Ali Grip Handvatten - Paars

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Ali Grip Handvatten - Paars

  • Zacht comfortabel Kraton-rubber.
  • 130 mm lengte.

Omschrijving

De Csepel Ali Grip Handvatten in de kleur paars zijn de perfecte handvatten voor elke fietser. Deze handvatten zijn gemaakt van zacht en comfortabel Kraton rubber, waardoor ze gemakkelijk vast te houden zijn en een goede grip bieden tijdens het fietsen. De paarse kleur geeft de handvatten een stijlvolle uitstraling en maakt ze gemakkelijk te herkennen.

Met een lengte van 130mm passen deze handvatten op de meeste fietsen en bieden ze voldoende ruimte om je handen te plaatsen. De handvatten zijn gemakkelijk te installeren en passen op de meeste sturen. Ze zijn duurzaam en gaan lang mee, waardoor je ze niet vaak hoeft te vervangen.

Als je op zoek bent naar comfortabele en stijlvolle handvatten voor je fiets, dan zijn de Csepel Ali Grip Handvatten in de kleur paars een uitstekende keuze. Ze bieden een goede grip en zijn gemakkelijk te installeren, waardoor je snel weer op pad kunt gaan en kunt genieten van je fietstocht.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Ali Grip Handvatten - Paars

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Ali Grip Handvatten - Paars kochten, kochten ook

Recent bekeken producten