Csepel Ali Grip Handvatten - Blauw

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Ali Grip Handvatten - Blauw

  • Zachte comfortabele Kraton rubber.
  • 130mm lengte.

Omschrijving

De Csepel Ali Grip Handvatten in het blauw zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze handvatten zijn gemaakt van zacht en comfortabel Kraton rubber, waardoor ze een uitstekende grip bieden en vermoeidheid van de handen verminderen tijdens lange ritten. De blauwe kleur geeft een frisse en opvallende uitstraling aan je fiets.

Met een lengte van 130mm passen deze handvatten op de meeste fietssturen en bieden ze voldoende ruimte voor verschillende handposities. De handvatten zijn gemakkelijk te installeren en passen op de meeste standaard fietssturen. Ze zijn ook duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze een goede investering zijn voor elke fietser.

Als je op zoek bent naar comfortabele en stijlvolle handvatten voor je fiets, dan zijn de Csepel Ali Grip Handvatten in het blauw een uitstekende keuze. Ze bieden een uitstekende grip en verminderen vermoeidheid van de handen tijdens lange ritten, terwijl ze ook een opvallende uitstraling geven aan je fiets.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Ali Grip Handvatten - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Ali Grip Handvatten - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten