Csepel Ali Grip Handvatten - Glow

48-72hrs

Specificaties Csepel Ali Grip Handvatten - Glow

  • Zachte comfortabele Kraton rubber..
  • 130 mm.
  • Glow in the dark

Omschrijving

De Csepel Ali Grip Handvatten Glow zijn zachte en comfortabele handvatten voor op je fiets. Deze handvatten zijn gemaakt van Kraton rubber, wat zorgt voor een goede grip en comfort tijdens het fietsen. De handvatten hebben een lengte van 130 mm, wat zorgt voor een goede grip op het stuur.

Wat deze handvatten extra bijzonder maakt, is dat ze glow in the dark zijn. Dit betekent dat ze oplichten in het donker, waardoor je beter zichtbaar bent op de weg. Dit is niet alleen veiliger, maar ziet er ook nog eens heel gaaf uit.

De Csepel Ali Grip Handvatten Glow zijn dus niet alleen comfortabel en functioneel, maar ook nog eens een echte eyecatcher op je fiets. Of je nu in het donker fietst of gewoon overdag, deze handvatten zorgen voor een goede grip en een unieke uitstraling.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Ali Grip Handvatten - Glow

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Ali Grip Handvatten - Glow kochten, kochten ook

Recent bekeken producten