Csepel Ali Grip Handvatten - Geel

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Csepel Ali Grip Handvatten - Geel

  • Zachte comfortabele Kraton rubber.
  • 130mm lengte.

Omschrijving

De Csepel Ali Grip Handvatten in het geel zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en grip tijdens het rijden. Deze handvatten zijn gemaakt van zacht en comfortabel Kraton rubber, wat zorgt voor een aangename grip tijdens het fietsen. Het materiaal is duurzaam en gaat lang mee, waardoor je er lang plezier van zult hebben.

Met een lengte van 130mm passen deze handvatten op de meeste fietsen en bieden ze voldoende ruimte om je handen te plaatsen. De gele kleur geeft je fiets een opvallende uitstraling en zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent in het verkeer. Bovendien zijn deze handvatten gemakkelijk te monteren en passen ze op de meeste sturen.

Als je op zoek bent naar comfortabele en duurzame handvatten voor je fiets, dan zijn de Csepel Ali Grip Handvatten in het geel een uitstekende keuze. Met hun zachte Kraton rubber en opvallende kleur zorgen ze voor een comfortabele en veilige rit, waar je ook naartoe gaat.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Ali Grip Handvatten - Geel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Ali Grip Handvatten - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten