Csepel Ali Grip Handvatten - Donkerblauw

€ 8,99
1 Review
100% of 100
48-72hrs

Specificaties Csepel Ali Grip Handvatten - Donkerblauw

 • Zachte comfortabele Kraton rubber.
 • 130mm lengte.

Omschrijving

De Csepel Ali Grip Handvatten in donkerblauw zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze handvatten zijn gemaakt van zacht en comfortabel Kraton rubber, waardoor ze een uitstekende grip bieden en vermoeidheid van de handen verminderen tijdens lange ritten. De donkerblauwe kleur geeft de handvatten een stijlvolle uitstraling die bij elke fiets past.

Met een lengte van 130mm passen deze handvatten op de meeste fietssturen en bieden ze voldoende ruimte om de handen te plaatsen. De handvatten zijn gemakkelijk te installeren en bieden een duurzame oplossing voor fietsers die op zoek zijn naar kwaliteit en comfort.

Of je nu een recreatieve fietser bent of een fanatieke wielrenner, de Csepel Ali Grip Handvatten zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort en stijl tijdens het fietsen. Bestel ze vandaag nog en ervaar het verschil dat deze handvatten kunnen maken voor jouw fietservaring!

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Ali Grip Handvatten - Donkerblauw

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. joaquinpresent

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Goede grip.

  Goede grip. Comfortabel, mooi en voor een goede prijs

Andere producten van Handvatten

Klanten die Csepel Ali Grip Handvatten - Donkerblauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten