Csepel Ali Grip Handvatten - Donkerblauw

€ 8,90
1 Review
100% of 100
48-72hrs

Specificaties Csepel Ali Grip Handvatten - Donkerblauw

  • Zachte comfortabele Kraton rubber.
  • 130mm lengte.

Omschrijving

De Csepel Ali Grip manchetten in donkerblauw hebben een gravure over het hele oppervlak om te voorkomen dat je handen wegglijden en je de grip te geven die je nodig hebt. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig kratonrubber dat zorgt voor een zeer aangename aanraking en goede weerstand zodat je probleemloos van al je fietstochten kunt genieten. Bovendien absorbeert het perfect de trillingen die worden veroorzaakt door oneffenheden in de grond.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Andere producten van Handvatten

Klanten die Csepel Ali Grip Handvatten - Donkerblauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten