Csepel Domina Zadel - Zwart

€ 29,95 € 26,96

Bespaar 10% (-€ 2,99)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Domina Zadel - Zwart

  • Heavy duty cover.
  • Multi Stage gel foam materiaal.
  • Chrome steel rails.
  • Maten: 270mm x 150mm.
  • Gewicht: 345gr.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

Het Csepel Domina zadel in het zwart is uitgerust met een hoogwaardig stalen rail systeem. De hoes van dit zadel is sterk, resistent en comfortabel, het heeft het Csepel embleem geborduurd op het bovenste gedeelte en ook de noppen geven het een retro touch. Het is een zeer elegant zadel, met uitstekende afwerkingen, ontworpen voor stadsfietsen en fixies.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Domina Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadels

Klanten die Csepel Domina Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten