Csepel Domina Zadel - Zwart

€ 29,95 € 26,96

Bespaar 10% (-€ 2,99)

48-72hrs

Specificaties Csepel Domina Zadel - Zwart

  • Heavy duty cover.
  • Multi Stage gel foam materiaal.
  • Chrome steel rails.
  • Maten: 270mm x 150mm.
  • Gewicht: 345gr.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

Csepel Domina Zadel is een hoogwaardig fietszadel dat speciaal is ontworpen voor de meest veeleisende fietsers. Het zadel is voorzien van een heavy duty cover die zorgt voor een uitstekende bescherming tegen slijtage en beschadigingen. Hierdoor gaat het zadel langer mee en blijft het er als nieuw uitzien.

Daarnaast is het zadel uitgerust met een multi-stage gel foam materiaal dat zorgt voor een optimale demping en comfort tijdens het fietsen. Dit materiaal past zich aan de vorm van het lichaam aan en vermindert de druk op gevoelige plekken, waardoor je langer en comfortabeler kunt fietsen.

De Csepel Domina Zadel heeft ook chrome steel rails die zorgen voor een stevige en stabiele bevestiging op de fiets. Het zadel heeft een afmeting van 270mm x 150mm en weegt slechts 345gr, waardoor het een lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren zadel is. Het zadel is verkrijgbaar in de kleur zwart en past perfect bij elke fietsstijl.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Domina Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Domina Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten