Csepel Domina Zadel - Wit

€ 29,95 € 26,96

Bespaar 10% (-€ 2,99)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Domina Zadel - Wit

  • Heavy duty cover.
  • Multi Stage gel foam materiaal.
  • Chrome steel rails.
  • Maten: 270mm x 150mm.
  • Gewicht: 345gr.
  • Kleur: Wit.

Omschrijving

De Csepel Domina Zadel Wit is een hoogwaardig fietszadel dat speciaal is ontworpen voor de meest veeleisende fietsers. Het zadel is voorzien van een heavy duty cover die zorgt voor een uitstekende bescherming tegen slijtage en beschadigingen. Dit maakt het zadel uitermate geschikt voor intensief gebruik, bijvoorbeeld tijdens lange fietstochten of wedstrijden.

Daarnaast is het Csepel Domina Zadel Wit voorzien van een multi-stage gel foam materiaal dat zorgt voor een optimale demping en comfort tijdens het fietsen. Dit materiaal past zich aan de vorm van het lichaam aan en zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling, waardoor het zadel ook geschikt is voor mensen met gevoelige drukpunten.

Verder is het Csepel Domina Zadel Wit voorzien van chrome steel rails die zorgen voor een stevige en stabiele bevestiging op de fiets. Het zadel heeft een afmeting van 270mm x 150mm en weegt slechts 345 gram, waardoor het zadel ook geschikt is voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht zadel.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Domina Zadel - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadels

Klanten die Csepel Domina Zadel - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten