Csepel Domina Zadel - Bruin

€ 29,95 € 26,96

Bespaar 10% (-€ 2,99)

48-72hrs

Specificaties Csepel Domina Zadel - Bruin

  • Heavy duty cover.
  • Multi Stage gel foam materiaal.
  • Chrome steel rails.
  • Maten: 270mm x 150mm.
  • Gewicht: 345gr.
  • Kleur: Wit.

Omschrijving

De Csepel Domina Zadel in de kleur bruin is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en duurzaamheid. Het zadel heeft een heavy duty cover die bestand is tegen slijtage en scheuren, waardoor het zadel langer meegaat. Bovendien is het zadel voorzien van een multi-stage gel foam materiaal dat zorgt voor een comfortabele rit, zelfs op lange afstanden.

De Csepel Domina Zadel heeft ook chrome steel rails die zorgen voor een stevige en stabiele bevestiging op de fiets. Met een afmeting van 270mm x 150mm past het zadel op de meeste fietsen en biedt het voldoende ruimte om comfortabel te zitten. Het zadel weegt slechts 345 gram, waardoor het niet te zwaar is en de prestaties van de fiets niet beïnvloedt.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en comfortabel zadel voor je fiets, dan is de Csepel Domina Zadel in de kleur bruin een uitstekende keuze. Het zadel is duurzaam, comfortabel en gemakkelijk te installeren, waardoor je kunt genieten van een comfortabele rit, ongeacht de afstand die je aflegt.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Domina Zadel - Bruin

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Domina Zadel - Bruin kochten, kochten ook

Recent bekeken producten