Csepel Whip Stuurlint - Bruin

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Whip Stuurlint - Bruin

  • Shock absorbent materiaal.
  • Synthetic leer.
  • Csepel bar end plugs inclusief.

Omschrijving

Csepel Whip Stuurlint in de kleur bruin is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabel en duurzaam stuurlint. Het lint is gemaakt van synthetisch leer, wat zorgt voor een goede grip en een luxe uitstraling. Daarnaast is het materiaal schokabsorberend, waardoor trillingen en schokken tijdens het fietsen worden verminderd.

Het Csepel Whip Stuurlint wordt geleverd inclusief bar end plugs, waardoor het lint gemakkelijk en veilig kan worden bevestigd aan het stuur. Het lint is geschikt voor zowel racefietsen als mountainbikes en kan worden gebruikt in alle weersomstandigheden.

Met de Csepel Whip Stuurlint in de kleur bruin haal je een hoogwaardig en betrouwbaar product in huis. Het lint biedt niet alleen comfort en grip tijdens het fietsen, maar zorgt ook voor een stijlvolle uitstraling van je fiets.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Whip Stuurlint - Bruin

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Whip Stuurlint - Bruin kochten, kochten ook

Recent bekeken producten