Csepel Ali Grip Handvatten - Bruin

48-72hrs

Specificaties Csepel Ali Grip Handvatten - Bruin

  • Zacht comfortabel Kraton-rubber.
  • lengte 130 mm

Omschrijving

De Csepel Ali Grip Handvatten in de kleur bruin zijn de perfecte handvatten voor elke fietser. Deze handvatten zijn gemaakt van zacht en comfortabel Kraton rubber, waardoor ze gemakkelijk vast te houden zijn en een goede grip bieden tijdens het fietsen. De bruine kleur geeft de handvatten een stijlvolle uitstraling en past goed bij elke fiets.

Met een lengte van 130mm zijn deze handvatten geschikt voor de meeste fietsen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en passen op de meeste sturen. De Csepel Ali Grip Handvatten zijn duurzaam en gaan lang mee, waardoor ze een goede investering zijn voor elke fietser.

Of je nu een professionele fietser bent of gewoon graag fietst voor de lol, de Csepel Ali Grip Handvatten zijn een geweldige keuze. Ze bieden comfort en grip tijdens het fietsen en zien er ook nog eens goed uit. Bestel ze vandaag nog en ervaar het verschil tijdens je volgende fietstocht!

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Ali Grip Handvatten - Bruin

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Ali Grip Handvatten - Bruin kochten, kochten ook

Recent bekeken producten