Sugino Pista 44t Crankset - Zwart

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Sugino Pista 44t Crankset - Zwart

  • Crank Materiaal: Forged aluminium alloy.
  • Crank Lengte: 170mm.
  • Kettingblad 44T
  • Schroeven niet inclusief.
  • B.B. As: 103mm JIS square taper
  • Chain Line: 45.0mm (CBBF-103).
  • 1/8" 130 BCD.
  • Gewicht: 620 g.

Omschrijving

De Sugino Pista 44t Crankset is een hoogwaardige crankset die speciaal is ontworpen voor de veeleisende fietser. Het crankmateriaal is gemaakt van gesmeed aluminiumlegering, wat zorgt voor een optimale sterkte en duurzaamheid. De cranklengte van 170mm is geschikt voor de meeste fietsers en biedt een comfortabele en efficiënte trapbeweging.

Het kettingblad van 44T is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een hogere snelheid en meer kracht tijdens het fietsen. De schroeven zijn niet inbegrepen, dus zorg ervoor dat je de juiste schroeven hebt voordat je de crankset installeert.

De B.B. As van 103mm JIS square taper en de chain line van 45.0mm (CBBF-103) zorgen voor een optimale krachtoverbrenging en een soepele trapbeweging. De Sugino Pista 44t Crankset heeft een 1/8" 130 BCD en weegt slechts 620 g, wat hem licht en gemakkelijk te hanteren maakt.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige crankset die geschikt is voor de meest veeleisende fietser, dan is de Sugino Pista 44t Crankset de perfecte keuze. Met zijn duurzame materialen, optimale krachtoverbrenging en lichtgewicht ontwerp, zal deze crankset je helpen om het beste uit je fietsprestaties te halen.

Over Sugino

Sugino Co. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het fabriceren van top-of-the-line fietsonderdelen. Opgericht in 1910 in Nara (Japan), hebben zij sindsdien deelgenomen in competities op het hoogte niveau zoals de Olympische spelen, Giro d’Italia, Tour de France en wereldkampioenschappen.

Al jaren lang is dit merk een maatstaaf in de wereld van fixies dankzij hun producten zoals de Messenger 2 en Messenger Track cranksets die natuurlijk verkrijgbaar zijn bij Santafixie.

Reviews Sugino Pista 44t Crankset - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Crankstellen

Klanten die Sugino Pista 44t Crankset - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten