Sugino Pista 48t Crankset - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Sugino Pista 48t Crankset - Zwart

  • Crank Materiaal: Forged aluminium alloy.
  • Crank Lengte: 170mm.
  • Kettingblad 48T
  • Schroeven niet inclusief.
  • B.B. As: 103mm JIS square taper
  • Chain Line: 45.0mm (CBBF-103).
  • 1/8" 130 BCD.
  • Gewicht: 620 g.

Omschrijving

De Sugino Pista 48t Crankset is een ideaal product voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en duurzame crank voor zijn fiets. Deze crank heeft een cranksamenstel van gesmeed aluminiumlegering dat zorgt voor een geweldige balans tussen gewicht en sterkte. Dankzij de 170mm lengte is de crank geschikt voor de meeste fietsen.

Het kettingblad is 48T en het gewicht van deze crankset is 620g. De meegeleverde bottom bracket as is 103mm JIS vierkant tapertype, en de kettinglijn bedraagt 45,0 mm. Let er wel op dat de schroeven niet inbegrepen zijn bij deze crankset.

De Sugino Pista 48t Crankset heeft ook een 1/8" 130 BCD en is daarom zeer geschikt voor de fixed gear fietsen waarmee je op hoge snelheden kunt rijden. Het is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een krachtig en betrouwbaar onderdeel van hoge kwaliteit om te gebruiken bij het wielrennen.

Over Sugino

Sugino Co. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het fabriceren van top-of-the-line fietsonderdelen. Opgericht in 1910 in Nara (Japan), hebben zij sindsdien deelgenomen in competities op het hoogte niveau zoals de Olympische spelen, Giro d’Italia, Tour de France en wereldkampioenschappen.

Al jaren lang is dit merk een maatstaaf in de wereld van fixies dankzij hun producten zoals de Messenger 2 en Messenger Track cranksets die natuurlijk verkrijgbaar zijn bij Santafixie.

Reviews Sugino Pista 48t Crankset - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Crankstellen

Klanten die Sugino Pista 48t Crankset - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten