Crank Puller CCP-22

€ 19,95 € 17,95

Bespaar 10% (-€ 2,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Crank Puller CCP-22

  • Met een lange comfortabele handgreep en een extra fijn schroefddraad dat precies de benodigde hefboom biedt om zelfs de stevigste cranksets los te maken.
  • Geschikt voor all cranksets die gebruik maken van 22mm x 1 schroefdraad en vierkante, tapstoelopende trapassen.
  • Tevens geschikt voor "Power Spline" cranks van SRAM die 8mm schroefdraad gebruiken.
  • Sterke roterende tip-systeem zorgt voor een soepele werking en een lange levensduur.

Omschrijving

De Crank Puller CCP-22 is een onmisbaar gereedschap voor elke fietser die zelf zijn cranksets wil demonteren. Met een lange comfortabele handgreep en een extra fijn schroefdraad biedt deze cranktrekker de benodigde hefboom om zelfs de stevigste cranksets los te maken. Dit maakt het vervangen van kettingbladen, bottom brackets en andere onderdelen een stuk eenvoudiger.

De CCP-22 is geschikt voor alle cranksets die gebruik maken van 22mm x 1 schroefdraad en vierkante, tapstoelopende trapassen. Daarnaast is deze cranktrekker ook geschikt voor "Power Spline" cranks van SRAM die 8mm schroefdraad gebruiken. Dit maakt de CCP-22 een veelzijdig gereedschap dat in elke werkplaats thuishoort.

Het sterke roterende tip-systeem zorgt voor een soepele werking en een lange levensduur. Hierdoor is de CCP-22 een duurzame investering die zichzelf snel terugverdient. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige cranktrekker, dan is de CCP-22 een uitstekende keuze.

Over Park Tool

Parktool is een merk dat zich exclusief bezighoudt met het vervaardigen van fietsgereedschappen. Het merk maakt innovatieve producten van hoge kwaliteit en biedt daarbij een geweldige service. Parktool is opgericht in1963 in Minnesota en is bij uitstek het merk voor fietsmonteurs geworden. Het Amerikaanse bedrijf heeft in de loop van de jaren vorm gekregen door samen te werken met kleine fietsenwinkels. Hierdoor konden ze continue producten maken die perfect pasten bij de behoeften van de markt. Vandaag de dag blijft het Parktool team er hard aan werken om de beste producten en service te kunnen bieden aan alle fietsmonteurs, zowel professionals als amateurs.

Reviews Crank Puller CCP-22

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsgereedschap

Klanten die Crank Puller CCP-22 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten