• Stockverkoop

Crank Brothers Stamp 1 Pedalen - rood

€ 49,90 € 35,99

Bespaar 28% (-€ 13,91)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Crank Brothers Stamp 1 Pedalen - rood

  • Pedaalgewicht (paar): 329g.
  • Lichaam: versterkt nylon composiet.
  • 9 pinnen per zijde verstelbaar.
  • Afgedichte en premium lagers.
  • Minimaal profiel: 13 mm.
  • Maat Large: van 43 tot 49.

Omschrijving

De Crank Brothers Stamp 1 Pedalen zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame pedaal. Deze pedalen zijn gemaakt van versterkt nylon composiet, wat zorgt voor een lichtgewicht en sterk ontwerp. Met een gewicht van slechts 329 gram per paar zijn deze pedalen gemakkelijk te hanteren en bieden ze een uitstekende prestatie.

De Crank Brothers Stamp 1 Pedalen zijn voorzien van 9 pinnen per zijde die verstelbaar zijn, waardoor je de grip en stabiliteit kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. De afgedichte en premium lagers zorgen voor een soepele en efficiënte werking, terwijl het minimale profiel van slechts 13 mm zorgt voor een laag zwaartepunt en een betere controle over je fiets.

De Crank Brothers Stamp 1 Pedalen zijn verkrijgbaar in maat Large, geschikt voor schoenmaten van 43 tot 49. Met hun opvallende rode kleur zijn deze pedalen niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en aantrekkelijk voor elke fietser. Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige pedaal die je prestaties verbetert en je fietservaring verrijkt, dan zijn de Crank Brothers Stamp 1 Pedalen de perfecte keuze voor jou.

Over Crank Brothers

Carl and Frank zijn, zoals de naam van dit merk doet vermoeden, broers en de oprichters van Crank brothers. Gepassioneerd door MTB, zochten ze altijd naar manier om de ervaring op twee wielen te verbeteren. Dat is de reden waarom ze besloten Crank Brothers op te richten, nu wereldwijd erkend. Gebaseerd op Laguna Beach, zijn hun producten een ware revolutie in de wielerwereld geweest. In 1994 lanceerde ze de ´Speed Lever´, een hefboom om het monteren en demonteren van banden op de velg makkelijker te maken. In 2001 lanceerden ze het pedaal `Eggbeater` waarmee ze wereldwijd bekend werden. Het is een super lichtgewicht pedaal met een speciaal ontwerp om het vastplakken van modder te voorkomen. Andere modellen werden gelanceerd zoals ´Candy´, `Mallet´ en ´5050´ met hetzelfde pedaal als uitgangspunt. De producten van Crank Brothers worden gebruikt door bekende rijders over de hele wereld, dankzij het innovatieve design van de producten, de geweldige kwaliteit en functionaliteit.

Reviews Crank Brothers Stamp 1 Pedalen - rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Crank Brothers Stamp 1 Pedalen - rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten