Crank Brothers Candy 1 Pedalen - Zwart

€ 59,90 € 47,90

Bespaar 20% (-€ 12,00)

48-72hrs

Specificaties Crank Brothers Candy 1 Pedalen - Zwart

 • Gewicht (per pedaal): 272 gr.
 • As: gesmeed chroomed staal.
 • Body: 1 deel composiet.
 • Wings: gestempeld staal.
 • Spring: 300-serie roestvrij staal.
 • Binnenlager: bushing.
 • Buitenste lager: cartridge.
 • Schoenplaten: inclusief premium messing schoenplaatjes.
 • Laathoek: 15 of 20 graden
 • Max gewicht rijder: geen restricties.
 • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De Crank Brothers Candy 1 Pedalen in het zwart zijn een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame pedaal. Met een gewicht van slechts 272 gram per pedaal zijn ze lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken. De as is gemaakt van gesmeed chroomstaal en de body is gemaakt van een enkel composietdeel, wat zorgt voor een stevige constructie.

De wings zijn gestempeld staal en de spring is gemaakt van 300-serie roestvrij staal, wat zorgt voor een soepele en betrouwbare werking. De binnenlager is een bushing en de buitenste lager is een cartridge, wat zorgt voor een lange levensduur van de pedaal. De pedalen worden geleverd met premium messing schoenplaatjes, wat zorgt voor een goede grip op de pedalen.

De Crank Brothers Candy 1 Pedalen hebben een laathoek van 15 of 20 graden en er zijn geen restricties op het maximale gewicht van de rijder. De pedalen zijn verkrijgbaar in het zwart en zijn een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame pedaal voor hun fiets.

Over Crank Brothers

Carl and Frank zijn, zoals de naam van dit merk doet vermoeden, broers en de oprichters van Crank brothers. Gepassioneerd door MTB, zochten ze altijd naar manier om de ervaring op twee wielen te verbeteren. Dat is de reden waarom ze besloten Crank Brothers op te richten, nu wereldwijd erkend. Gebaseerd op Laguna Beach, zijn hun producten een ware revolutie in de wielerwereld geweest. In 1994 lanceerde ze de ´Speed Lever´, een hefboom om het monteren en demonteren van banden op de velg makkelijker te maken. In 2001 lanceerden ze het pedaal `Eggbeater` waarmee ze wereldwijd bekend werden. Het is een super lichtgewicht pedaal met een speciaal ontwerp om het vastplakken van modder te voorkomen. Andere modellen werden gelanceerd zoals ´Candy´, `Mallet´ en ´5050´ met hetzelfde pedaal als uitgangspunt. De producten van Crank Brothers worden gebruikt door bekende rijders over de hele wereld, dankzij het innovatieve design van de producten, de geweldige kwaliteit en functionaliteit.

Reviews Crank Brothers Candy 1 Pedalen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Crank Brothers Candy 1 Pedalen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten