Crank Brothers Candy 1 Pedalen - Rood

€ 59,90 € 47,90

Bespaar 20% (-€ 12,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Crank Brothers Candy 1 Pedalen - Rood

 • Gewicht (per pedaal): 272 gr.
 • As: gesmeed chroomed staal.
 • Body: 1 deel composiet.
 • Wings: gestempeld staal.
 • Spring: 300-serie roestvrij staal.
 • Binnenlager: bushing.
 • Buitenste lager: cartridge.
 • Schoenplaten: inclusief premium messing schoenplaatjes.
 • Laathoek: 15 of 20 graden
 • Max gewicht rijder: geen restricties.
 • Kleur: Rood.

Omschrijving

De Crank Brothers Candy 1 Pedalen zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame pedaal. Met een gewicht van slechts 272 gram per pedaal zijn deze pedalen lichtgewicht en zorgen ze voor een efficiënte krachtoverbrenging. De as is gemaakt van gesmeed chroomstaal en de body is gemaakt van een enkel composietdeel, wat zorgt voor een stevige constructie.

De wings van de Crank Brothers Candy 1 Pedalen zijn gemaakt van gestempeld staal en de spring is gemaakt van 300-serie roestvrij staal. Dit zorgt voor een soepele en betrouwbare werking van de pedalen. De binnenlager is gemaakt van bushing en de buitenste lager is cartridge, wat zorgt voor een lange levensduur van de pedalen.

De Crank Brothers Candy 1 Pedalen worden geleverd met premium messing schoenplaatjes en hebben een latere hoek van 15 of 20 graden. Er zijn geen restricties op het maximale gewicht van de rijder en de pedalen zijn verkrijgbaar in de kleur rood. Kortom, deze pedalen zijn een uitstekende keuze voor elke fietser die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid.

Over Crank Brothers

Carl and Frank zijn, zoals de naam van dit merk doet vermoeden, broers en de oprichters van Crank brothers. Gepassioneerd door MTB, zochten ze altijd naar manier om de ervaring op twee wielen te verbeteren. Dat is de reden waarom ze besloten Crank Brothers op te richten, nu wereldwijd erkend. Gebaseerd op Laguna Beach, zijn hun producten een ware revolutie in de wielerwereld geweest. In 1994 lanceerde ze de ´Speed Lever´, een hefboom om het monteren en demonteren van banden op de velg makkelijker te maken. In 2001 lanceerden ze het pedaal `Eggbeater` waarmee ze wereldwijd bekend werden. Het is een super lichtgewicht pedaal met een speciaal ontwerp om het vastplakken van modder te voorkomen. Andere modellen werden gelanceerd zoals ´Candy´, `Mallet´ en ´5050´ met hetzelfde pedaal als uitgangspunt. De producten van Crank Brothers worden gebruikt door bekende rijders over de hele wereld, dankzij het innovatieve design van de producten, de geweldige kwaliteit en functionaliteit.

Reviews Crank Brothers Candy 1 Pedalen - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Crank Brothers Candy 1 Pedalen - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten