Crane Suzu Fietsbel - Zilver

48-72hrs

Specificaties Crane Suzu Fietsbel - Zilver

  • Voor 22,2 - 25,4 mm stuur diameter
  • Diameter: 50mm.
  • Kleur: Koper.
  • Staalklem.

Omschrijving

De Crane Suzu Fietsbel in zilver is een must-have accessoire voor elke fietsliefhebber. Deze bel produceert een hoog en helder geluid, waardoor je altijd goed hoorbaar bent in het verkeer. De bel is geschikt voor sturen met een diameter van 22,2 tot 25,4 mm en heeft een diameter van 50 mm.

De bel heeft een prachtige koperen kleur en is voorzien van een stevige staalklem, waardoor hij gemakkelijk en veilig op het stuur kan worden bevestigd. Of je nu door de stad fietst of een lange tocht maakt door de natuur, met de Crane Suzu Fietsbel ben je altijd goed voorbereid en veilig onderweg.

Deze fietsbel is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een mooie toevoeging aan je fiets. De koperen kleur geeft een klassieke uitstraling en past bij vrijwel elke fiets. Kortom, de Crane Suzu Fietsbel is een onmisbaar accessoire voor elke fietsliefhebber die veiligheid en stijl hoog in het vaandel heeft staan.

Over Crane

Crane Bell Co. is een Japans bedrijf gesitueerd in Osaka, dat zich specialiseert in het maken van de mooiste en best klinkende fietsbellen ter wereld. Hun ontwerpen bestaan al decennialang en het doel van het bedrijf is de gebruiker koperen of aluminium bellen te verstrekken van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Zodra u een Crane bel hoort, begrijpt u waarom het de favoriete bel is van alle fietsers.

Reviews Crane Suzu Fietsbel - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Crane Suzu Fietsbel - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten