Continental Super Sport Plus Vouwband Zwart

€ 31,90 € 25,90

Bespaar 19% (-€ 6,00)

3-4 Werkdagen

Specificaties Continental Super Sport Plus Vouwband Zwart

  • Een klassieker is terug – beter dan ooit.
  • De SuperSport pedigree is een klassieker in de Continental line-up als een model dat vele kilometers meegaat en erg resistent is tegen gaatjes.
  • Deze band leent het bewezen profiel van de waardige Grand Prix en de SuperSport PLUS bevat nu ook de PlusBreaker garantie voor een extra bescherming tegen lekken.
  • Maten: 23-622 (700*23c) en 25-622 (700*25c).

Omschrijving

De Continental Super Sport Plus Vouwband valt op door zijn uitstekende bescherming tegen lekke banden dankzij de beschermende strip op het contactoppervlak. Het wordt aanbevolen voor stadsfietsen, single-speed, fixies of racefietsen. Het heeft een profiel met een lage weerstand.

Over Continental

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot verschillende sterke eindproducten verwerkt. Sinds begin 2003 focust Continental zich ook op de wielersport waaronder fixed gear fietsen.

Winnar van tientallen onderscheidingen, het merk Continent is een van de meest erkend in de fietsbanden wereld. Hun banden zijn verkrijgbaar in talloze winkels en fietsenwinkels. Ze zijn van hoge kwaliteit, lekbestendig en duurzaam.

Andere producten van Banden

Klanten die Continental Super Sport Plus Vouwband Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten