Continental Super Sport Plus Vouwband Zwart

€ 33,99 € 28,99

Bespaar 15% (-€ 5,00)

3-4 Werkdagen

Specificaties Continental Super Sport Plus Vouwband Zwart

  • Een klassieker is terug – beter dan ooit.
  • De SuperSport pedigree is een klassieker in de Continental line-up als een model dat vele kilometers meegaat en erg resistent is tegen gaatjes.
  • Deze band leent het bewezen profiel van de waardige Grand Prix en de SuperSport PLUS bevat nu ook de PlusBreaker garantie voor een extra bescherming tegen lekken.
  • Maten: 23-622 (700*23c) en 25-622 (700*25c).

Omschrijving

De Continental Super Sport Plus Vouwband Zwart is een klassieker die terug is en beter dan ooit tevoren. Deze band heeft een SuperSport pedigree en is een model dat vele kilometers meegaat en erg resistent is tegen gaatjes. Dit maakt hem de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een duurzame en betrouwbare band.

De SuperSport PLUS leent het bewezen profiel van de waardige Grand Prix en bevat nu ook de PlusBreaker garantie voor extra bescherming tegen lekken. Dit betekent dat je met deze banden zonder zorgen kunt fietsen, zelfs op ruwe wegen en in slechte weersomstandigheden.

De Continental Super Sport Plus Vouwband Zwart is verkrijgbaar in twee maten: 23-622 (700*23c) en 25-622 (700*25c). Of je nu een racefietser of een toerfietser bent, deze banden zijn geschikt voor alle soorten fietsers die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid.

Over Continental

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot verschillende sterke eindproducten verwerkt. Sinds begin 2003 focust Continental zich ook op de wielersport waaronder fixed gear fietsen.

Winnar van tientallen onderscheidingen, het merk Continent is een van de meest erkend in de fietsbanden wereld. Hun banden zijn verkrijgbaar in talloze winkels en fietsenwinkels. Ze zijn van hoge kwaliteit, lekbestendig en duurzaam.

Reviews Continental Super Sport Plus Vouwband Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Continental Super Sport Plus Vouwband Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten