Continental Gatorskin Band - Zwart

€ 39,90 € 39,90

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Continental Gatorskin Band - Zwart

  • Durable carbon black mixture.
  • 3/180 tpi carcass.
  • Optimised compound voor duurzaamheid.
  • Duraskin® cut-resistant layer from bead to bead.
  • 23-622 (700-23) / 25-622 (700-25).
  • Gewicht: 280gr (23) / 300 (25).
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De Continental Gatorskin Band die u nodig heeft voor uw winter trainingsfiets. Het is de populairste 700x25 band in Engeland.

Een duurzamel, snelle en stevige band voor een aantrekkelijke prijs. De Duraskin® external mesh vormt een beschermende laag over de gehele band om sneden, lekke banden en slijtage te voorkomen. Het slick Duitse natural rubber tread is ontworpen om goed te presteren in natte/winterse omstandigheden.

Gebruik maken van de laatste technologie tegen platte banden, heeft de GatorSkin range een aramid breaker en Duraskin remrand bescherming. De Duraskin verstevigde remrand biedt een beschermende laag over de hele band om lekke banden te voorkomen.

Over Continental

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot verschillende sterke eindproducten verwerkt. Sinds begin 2003 focust Continental zich ook op de wielersport waaronder fixed gear fietsen.

Winnar van tientallen onderscheidingen, het merk Continent is een van de meest erkend in de fietsbanden wereld. Hun banden zijn verkrijgbaar in talloze winkels en fietsenwinkels. Ze zijn van hoge kwaliteit, lekbestendig en duurzaam.

Andere producten van Banden

Klanten die Continental Gatorskin Band - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten