Terugtraprem - Zilver

€ 49,50

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Terugtraprem - Zilver

  • Velg: Aluminium 622 (700c).
  • Velg: Zac-20.
  • Naaf: Histop met terugtraprem en 18T.
  • Zonder machine remrand.
  • Zilver Inox Spaken.

Omschrijving

Het wiel is bijzonder licht door zijn 18mm profiel. De velg heeft roestvrijstalen spaken, afgedichte lager naven en dubbele aluminium wanden

Het is een klassiek, elegant wiel met een goede prijs kwaliteit verhouding. De naaf heeft een terugtraprem.

Het is een maat 700c, dit is compatibel met alle wielen van racefietsen. De aanbevolen maat banden zijn vanaf maat 700cx28 tot maat 700cx35. Je hebt een 30mm binnenband nodig. En je moet een velglint tussen de velg en de binnenband monteren om lekke banden te voorkomen en te verminderen.

Over Gurpil

Gevestigd in Deba, Guipúzcoa, en met een ervaring van meer dan 30 jaar in de wereld van de distributie van fietsonderdelen en dus met een diepgaande kennis van de markt, produceert Gurpil complete wielen en onderdelen voor elk type fiets.

Van chromen naven met een vintage look voor klassieke fietswielen tot tandwielen met 12 kronen voor mountainbikes, tot high-performance carbonwielen voor racefietsen.

Als je een fiets vanaf nul in elkaar zet, of als je een reserveonderdeel nodig hebt met een beperkte prijs maar met een contrasterende kwaliteit, dan is Gurpil uw beste optie.

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Terugtraprem - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten