Sturmey Archer Terugtraprem Tandwiel 18T

€ 6,99 € 5,49

Bespaar 21% (-€ 1,50)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Sturmey Archer Terugtraprem Tandwiel 18T

  • Antirust coating.
  • 18 tanden.
  • 1.37" x 24 tpi.
  • Niet compatibel met fixed gear of vrij.
  • Kleur: Aluminium.

Omschrijving

De Sturmey Archer Terugtraprem Tandwiel 18T is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame terugtraprem. Dit tandwiel is voorzien van een antirust coating, waardoor het bestand is tegen roest en corrosie. Hierdoor gaat het tandwiel langer mee en blijft het er als nieuw uitzien.

Met 18 tanden biedt dit tandwiel een goede balans tussen snelheid en kracht. Het is geschikt voor fietsen met een 1.37" x 24 tpi schroefdraad en is niet compatibel met fixed gear of vrij. De kleur van het tandwiel is aluminium, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en duurzaam tandwiel voor je fiets, dan is de Sturmey Archer Terugtraprem Tandwiel 18T zeker het overwegen waard. Met zijn antirust coating, 18 tanden en aluminium kleur is dit tandwiel een uitstekende keuze voor elke fietser.

Over Sturmey Archer

In 1888 kocht de heer Frank Bowden een fietsfabriek in Raleigh Street, Nottingham, England. Hij werd vervolgens benaderd door Henry Sturmey, een journalist en door de ingenieur James Archer. Bieden ohadden idees over het ontwerp van een 3 versnellingen naaf en in 1902 resulteerde dit in wereld´s eerste patent voor een 3 versnellingen internal gear naaf. Tegenwoordig gaat de traditie verder met Sturmey Archer's huidige productrange.

Reviews Sturmey Archer Terugtraprem Tandwiel 18T

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Sturmey Archer Terugtraprem Tandwiel 18T kochten, kochten ook

Recent bekeken producten