Velo Classic Zadel - Wit

€ 8,95 € 8,06

Bespaar 10% (-€ 0,89)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Velo Classic Zadel - Wit

  • Classic Brass Riveted top.
  • Heavy duty embossed cover.
  • Multi Stage Gel foam materiaal.
  • Full 4130 Chromoly rail system.
  • Maten: 280mm x 155mm.
  • Kleur: Wit.

Omschrijving

Dit klassieke witte fietszadel is ideaal om je fiets een andere, unieke en ietwat vintage uitstraling te geven. De zilveren klinknagels maken de klassieke esthetiek voor jouw fiets perfect af.

Het is een Chromoly railzadel, compatibel met alle zadelpennen van hetzelfde systeem en gevuld met schuim, om jou voldoende comfort te bieden voor jouw trips door de stad. Dit zadel is perfect als je een fixed gear, single speed, road of urban fiets hebt. Een zeer economische zadel en een goede optie om het zadel van je fiets te vernieuwen.

Over Velo

Velo werd opgericht in 1979 en had als primair doel aan de individuele behoeften van elke fietser te voldoen, voornamelijk door het maken van zadels. Dit merk is al meer dan 40 jaar continue bezig met de ontwikkeling van hun producten en streven continu naar succes. Het team van Velo gebruikt haar ervaring om producten te produceren die aan te passen zijn aan de behoefte van alle soorten fietsers, of het nu gaat om beginners of professionals. Tegenwoordig is Velo een van de meest toonaangevende ontwerpers en fabrikanten op het gebied van zadels, stuurlint en handvatten .

Reviews Velo Classic Zadel - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadels

Klanten die Velo Classic Zadel - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten