Cinelli Milano Stuurdoppen - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Cinelli Milano Stuurdoppen - Zwart

  • Paar end plugs voor je stuur.
  • Voor drop bars of bullhorn sturen.
  • Materiaal: PVC.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De Cinelli Milano Stuurdoppen zijn een must-have accessoire voor elke fietser. Deze zwarte stuurdoppen zijn ontworpen om de uiteinden van je stuur af te sluiten en te beschermen tegen vuil en vocht. Het is een paar end plugs dat geschikt is voor drop bars of bullhorn sturen.

Deze stuurdoppen zijn gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Het zwarte kleurenschema past bij vrijwel elke fiets en geeft een strakke en professionele uitstraling.

Met de Cinelli Milano Stuurdoppen kun je je fiets personaliseren en beschermen tegen slijtage. Ze zijn gemakkelijk te installeren en bieden een veilige en stevige pasvorm. Voeg deze stuurdoppen toe aan je fietsaccessoires en geniet van een verbeterde fietservaring.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Milano Stuurdoppen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Cinelli Milano Stuurdoppen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten