Cinelli Milano Stuurdoppen - Zilver

48-72hrs

Specificaties Cinelli Milano Stuurdoppen - Zilver

  • Paar end plugs voor je stuur.
  • Voor drop bars of bullhorn sturen.
  • Materiaal: PVC.
  • Kleur: Zilver.

Omschrijving

De Cinelli Milano Stuurdoppen zijn de perfecte accessoire voor elke fietser die zijn of haar stuur wil personaliseren. Deze stuurdoppen zijn ontworpen om te passen op drop bars of bullhorn sturen en zijn gemaakt van duurzaam PVC-materiaal.

De zilveren kleur van deze stuurdoppen geeft je fiets een stijlvolle en moderne uitstraling. Bovendien zijn deze doppen gemakkelijk te installeren en bieden ze een veilige afsluiting voor de uiteinden van je stuur.

Met de Cinelli Milano Stuurdoppen kun je je fiets een persoonlijk tintje geven en tegelijkertijd de functionaliteit van je stuur verbeteren. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon een enthousiaste fietser, deze stuurdoppen zijn een must-have accessoire voor elke fietsliefhebber.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Milano Stuurdoppen - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurdoppen

Klanten die Cinelli Milano Stuurdoppen - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten