Cinelli Vigorelli Black is Black Frameset

€ 830,00 € 792,40

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Cinelli Vigorelli Black is Black Frameset

  • Framewerk: Columbus Airplane
  • Frame gewicht: 1500 g
  • Bottom bracket schroefdraad: BSA BB
  • Zadelpen diameter: Ø 31,6 mm
  • Voorvork: Columbus Pista 1-1/8” Aluminium stuurbuis.
  • Voorvork gewicht: 500 g.
  • Balhoofd: Columbus Compass 1-1/8".

Omschrijving


Cinelli’s iconische all-purpose competitie track frame. Vigorelli ondergaat een subtiele facelift met het doel om de competitieve efficientie van het frame verder te verbeteren. Kleine aanpassingen waar de fietser profieit van zal hebben en gelijk zal merken in competitieve situaties.

Nieuwe conische zadelpen met een grotere diameter met een conische vorm voor een stijver gebied van de bottom bracket en een verbeterde efficientie van het trappen. Columbus Altec No-Flex downtube en overmaded ribbed blijven voor betere rigidity. Nieuwe 'Black is black' afwerking.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Andere producten van Frames

Klanten die Cinelli Vigorelli Black is Black Frameset kochten, kochten ook

Recent bekeken producten