Cinelli Vai Zadelpen - Zwart

€ 19,95
1 Review
100% of 100

48-72hrs

Specificaties Cinelli Vai Zadelpen - Zwart

  • Body in Aluminum 7050 T6 3D forged - klem in Aluminum 6061 T6.
  • Lengte: 350mm.
  • Diameter: 27,2mm or 31,6mm.
  • Kleur: Mat Zwart anodized.
  • Gewicht: 250gr.

Omschrijving

De Cinelli Vai zadelpen in zwart is gemaakt van 6061 aluminium en een 3D gesmede 6061 T6 aluminium klem om het zadel correct af te stellen op jouw eigenschappen. Het heeft een twee-bouts verstelsysteem waarmee je de hoek en afstand van het zadel kunt aanpassen. De Cinelli Vai zadelpen heeft een totale lengte van 350 mm en is verkrijgbaar in verschillende diameters zodat deze kan worden aangepast aan de eigenschappen van je fiets.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Andere producten van Zadelpennen

Klanten die Cinelli Vai Zadelpen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten