Cinelli Unicanitor CMX Zadel - Zwart

€ 41,99 € 37,79

Bespaar 10% (-€ 4,20)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Cinelli Unicanitor CMX Zadel - Zwart

  • Het eerste plastic-bodied zadel in de fietsgeschiedenis.
  • De legendarische Unicanitor komt met kleine verbeteringen zoals Voorvork rails in Cromolly en een calibrated shell in technopolymer die ervoor zorgen dat dit zadel nog lichter is dan het originele modeL.
  • Breedte: 145mm.
  • Lengte: 275mm.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

Het Unicanitor CMX Cinelli zadel was het eerste zadel met een kunststof body in de wielergeschiedenis. De legendarische Unicanitor is nu terug met enkele verbeteringen. Zo zijn de rails gemaakt van Cromoly en werd het zadel gekalibreerd met een tech polymeer dat het zelfs lichter maakt dan het originele model. Het is 15 cm breed en 27 cm lang en er is keuze tussen 4 verschillende kleuren: zwart, wit, rood en blauw. Het railsysteem maakt het zadel 100% compatibel met zo goed als elke zadelpen op de markt.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Unicanitor CMX Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadels

Klanten die Cinelli Unicanitor CMX Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten