Cinelli Unicanitor Zadel - Wit

€ 34,50 € 31,05

Bespaar 10% (-€ 3,45)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Cinelli Unicanitor Zadel - Wit

  • Het eerste plastic-bodied zadel in de fietsgeschiedenis.
  • De legendarische Unicanitor komt met kleine verbeteringen zoals Voorvork rails in Cromolly en een calibrated shell in technopolymer die ervoor zorgen dat dit model nog lichter is dan het originele model.
  • Breedte: 140mm.
  • Lengte: 270mm.
  • Kleur: Wit.

Omschrijving

Het Cinelli Unicanitor Zadel is een iconisch zadel dat geschiedenis heeft geschreven in de fietswereld. Het was het eerste zadel met een plastic body en heeft sindsdien vele fietsers over de hele wereld geïnspireerd. Dit zadel is een eerbetoon aan de originele Unicanitor, maar met kleine verbeteringen die het nog beter maken.

Een van de belangrijkste verbeteringen is de toevoeging van voorvork rails in Cromolly. Dit zorgt voor een betere stabiliteit en duurzaamheid van het zadel. Daarnaast is de shell van het zadel gemaakt van technopolymer, waardoor het zadel nog lichter is dan het originele model. Dit maakt het Cinelli Unicanitor Zadel een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en comfortabel zadel.

Met een breedte van 140mm en een lengte van 270mm is dit zadel geschikt voor de meeste fietsers. De witte kleur geeft het zadel een klassieke uitstraling en past goed bij verschillende fietsen. Als je op zoek bent naar een zadel dat geschiedenis heeft geschreven en nog steeds relevant is in de moderne fietswereld, dan is het Cinelli Unicanitor Zadel een uitstekende keuze.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Unicanitor Zadel - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Cinelli Unicanitor Zadel - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten