Cinelli Unicanitor Zadel - Rood

€ 34,50 € 31,05

Bespaar 10% (-€ 3,45)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Cinelli Unicanitor Zadel - Rood

  • Het eerste plastic-bodied zadel in de fietsgeschiedenis.
  • De legendarische Unicanitor komt met kleine verbeteringen zoals Voorvork rails in Cromolly en een calibrated shell in technopolymer waardoor hij zelfs nog lichter is dan het originele model.
  • Breedte: 140mm.
  • Lengte: 270mm.
  • Kleur: Rood.

Omschrijving

Het Cinelli Unicanitor Zadel is een iconisch product in de fietsgeschiedenis. Het was het eerste plastic-bodied zadel dat ooit werd geproduceerd en heeft sindsdien een legendarische status verworven onder fietsers over de hele wereld.

Dit zadel is voorzien van kleine verbeteringen ten opzichte van het originele model, zoals voorvork rails in Cromolly en een calibrated shell in technopolymer. Hierdoor is het zadel zelfs nog lichter dan zijn voorganger.

Met een breedte van 140mm en een lengte van 270mm is dit zadel geschikt voor de meeste fietsers. De rode kleur geeft het zadel een opvallende uitstraling en maakt het een geweldige toevoeging aan elke fiets.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Unicanitor Zadel - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Cinelli Unicanitor Zadel - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten