Cinelli Supercorsa Fietspet

€ 20,00 € 15,95

Bespaar 20% (-€ 4,05)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Cinelli Supercorsa Fietspet

  • Materiaal: 65% polyester, 35% katoen.
  • Made in Italy.
  • One size fits all.

Omschrijving

De Cinelli Supercorsa pet heeft een minimalistisch ontwerp, geïnspireerd op een ontwerp vergelijkbaar met dat van het Cinelli Supercorsa fietsframe. Het is een one size fits all pet, ideaal zodat je hem onder de helm kunt dragen en de bescherming op de heetste dagen kunt vergroten of jezelf kunt beschermen tegen water op regenachtige dagen. p>

Het is gemaakt van een mengsel van polyester en katoen, twee zeer aangename materialen die vocht en zweet absorberen en ook goed ademend zijn.

Het is een perfect accessoire om op en naast de fiets te dragen en iedereen je passie voor deze sport te laten zien.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Supercorsa Fietspet

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietspetten

Klanten die Cinelli Supercorsa Fietspet kochten, kochten ook

Recent bekeken producten