Cinelli Mike Giant Stuurlint - Rood

€ 29,00 € 24,95

Bespaar 14% (-€ 4,05)

3-4 Werkdagen

Specificaties Cinelli Mike Giant Stuurlint - Rood

  • Een nieuw velvet-textuur Cinelli tape is het resultaat van een unieke Mike Giant edition ontwerp.
  • Het artwork, speciaal gemaakt voor uniek gebruik voor dit prodict, is Mike Giant´s San Franciso interpretatie van vintage tattoe symbolen.
  • Voor road, drop bars en bullhorn sturen.
  • Materiaal: Fluweel.
  • Kleur: Rood met zwarte details.

Omschrijving

Het Cinelli Mike Giant stuurlint in rood is vervaardigd door Mike Giant voor Cinelli. Het is compatibel met road-, track- en bullhorn-sturen en heeft een gemakkelijke en snelle installatie. Het is gemaakt van een hoogwaardig fluwelen oppervlak dat uitstekend comfort en grip biedt, terwijl het vibraties absorbeert die worden geproduceerd door de onregelmatigheden van het terrein.< /p>

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Mike Giant Stuurlint - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurlinten

Klanten die Cinelli Mike Giant Stuurlint - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten