Cinelli Caleido Stuurlint - Zwart

€ 35,00 € 28,99

Bespaar 17% (-€ 6,01)

3-4 Werkdagen

Specificaties Cinelli Caleido Stuurlint - Zwart

  • Multi density eco-leer uiterlijk en touch, met interne Super Eva padding comfort en vibraties demping.
  • De geperforeerde oppervlakte werkt als een raam naar een regenboog van kleuren eronder!
  • Voor road, drop bars en bullhorn sturen.
  • Materiaal: Eco-leer met schuimstof vulling.
  • Kleur: Zwart / Rainbow.

Omschrijving

Het stuurlint Cinelli Caleido in het zwart is gemaakt van ecologisch leer aan de buitenkant en schuimvulling aan de binnenkant om totaal comfort te bieden en de trillingen geproduceerd door de verschillende onregelmatigheden van de grond. Het biedt een zeer aangename en zachte aanraking in de handen, zodat de grip effectief en veilig is. Bevat twee zwarte pluggen om ze aan de twee uiteinden van het stuur te installeren. Cinelli Caleido stuurlint is compatibel met road-, track- en bullhorn-sturen.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Caleido Stuurlint - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurlinten

Klanten die Cinelli Caleido Stuurlint - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten