Cinelli Track Aluminum Stuur 31.8 mm - Zwart

€ 67,95 € 59,99

Bespaar 12% (-€ 7,96)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Cinelli Track Aluminum Stuur 31.8 mm - Zwart

  • Materiaal: 6061 T6 double butted aluminium alloy.
  • Bulge: 31.8mm.
  • Breedte c/c: 400-420mm.
  • Gewicht: 330gr.
  • Afwerking: Anodized mat zwart.
  • Dit is Cinelli's nieuwe urban pista bar gemaakt forged 6061 T6 aluminium custom double-butted for extra dikte for een extreem hoog niveau van sterkte en duurzaamheid.

Omschrijving

Het Cinelli Pista Aluminium stuur in het zwart is gemaakt van 6061 aluminium en koud gesmeed, met uitstekende weerstand tegen torsie

sterk> dankzij de T6 warmtebehandeling. De vorm van het stuur is zo ontworpen dat de sprinters van de circuitmodus hun handen naar beneden kunnen houden om maximale kracht te bereiken, daarnaast heeft het een recht gedeelte aan de bovenkant om de remhendels te kunnen monteren bij gebruik van een fixiefiets.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Track Aluminum Stuur 31.8 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Cinelli Track Aluminum Stuur 31.8 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten