Cinelli Track Aluminum Stuur 31.8 mm - Zwart

€ 67,95 € 59,99

3-4 Werkdagen

Specificaties Cinelli Track Aluminum Stuur 31.8 mm - Zwart

  • Materiaal: 6061 T6 double butted aluminium alloy.
  • Bulge: 31.8mm.
  • Breedte c/c: 400-420mm.
  • Gewicht: 330gr.
  • Afwerking: Anodized mat zwart.
  • Dit is Cinelli's nieuwe urban pista bar gemaakt forged 6061 T6 aluminium custom double-butted for extra dikte for een extreem hoog niveau van sterkte en duurzaamheid.

Omschrijving

De Cinelli Track Aluminum Stuur 31.8 mm Zwart is een hoogwaardig stuur voor de fanatieke fietser. Het stuur is gemaakt van 6061 T6 double butted aluminium alloy, wat zorgt voor een extreem hoog niveau van sterkte en duurzaamheid. De bulge van het stuur is 31.8mm, wat zorgt voor een stevige grip tijdens het fietsen.

De breedte van het stuur is c/c 400-420mm, wat zorgt voor een comfortabele houding tijdens het fietsen. Het gewicht van het stuur is slechts 330gr, wat het stuur licht en wendbaar maakt. De afwerking van het stuur is anodized mat zwart, wat zorgt voor een stoere en moderne uitstraling.

Dit stuur is Cinelli's nieuwe urban pista bar, gemaakt van forged 6061 T6 aluminium custom double-butted for extra dikte. Dit maakt het stuur extra sterk en duurzaam, wat het geschikt maakt voor intensief gebruik. Kortom, de Cinelli Track Aluminum Stuur 31.8 mm Zwart is een uitstekende keuze voor de fanatieke fietser die op zoek is naar een hoogwaardig en duurzaam stuur.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Track Aluminum Stuur 31.8 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Cinelli Track Aluminum Stuur 31.8 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten