Cinelli Lola Stuur 31.8 mm - Mat Zwart

€ 59,00 € 45,95

Bespaar 22% (-€ 13,05)

48-72hrs

Specificaties Cinelli Lola Stuur 31.8 mm - Mat Zwart

  • Materiaal: 6061 T6 double butted aluminium alloy.
  • Ronding: 31.8mm.
  • Breedte c/c: 380mm.
  • Gewicht: 285gr.
  • Voor remhendels de 31.8mm.
  • Afwerking: Mat Zwart.
  • Einddiameter: 24mm.
  • Lola is een nieuwe urban bullhorn bar van Cinelli gemaakt van forged 6061 T6 aluminium custom double-butted volgens de specifieke eisen voor extra sterkte en duurzaamheid. Met een licht afgevlakte top sectie voor betere grip en controle en een 40° sweep in de horns om maximale leverage in versnellingen te bieden.

Omschrijving

De Cinelli Lola Stuur 31.8 mm Mat Zwart is een bullhorn stuur dat speciaal ontworpen is voor de urban fietser. Het stuur is gemaakt van 6061 T6 double butted aluminium alloy, wat zorgt voor extra sterkte en duurzaamheid. De ronding van het stuur is 31.8mm en de breedte c/c is 380mm. Het stuur heeft een gewicht van 285gr en is afgewerkt in mat zwart.

De Lola heeft een licht afgevlakte top sectie voor betere grip en controle en een 40° sweep in de horns om maximale leverage in versnellingen te bieden. Het stuur is geschikt voor remhendels met een diameter van 31.8mm en heeft een einddiameter van 24mm.

Met de Cinelli Lola Stuur 31.8 mm Mat Zwart haal je een stijlvol en functioneel stuur in huis dat perfect is voor de urban fietser die op zoek is naar extra grip en controle tijdens het fietsen.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Lola Stuur 31.8 mm - Mat Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Cinelli Lola Stuur 31.8 mm - Mat Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten