Cinelli Street Kings Cap

€ 20,00 € 15,95

Bespaar 20% (-€ 4,05)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Cinelli Street Kings Cap

  • Street Kings NYC begon als een fietskoeriers bedrijf in het jaar 2011, en nu is het een fietsenwinken in het hartje van New York City.
  • Materiaal: 100% katoen.
  • Gemaakt in Italië.
  • One size fits all.

Omschrijving

De Cinelli Street Kings pet is geïnspireerd op de karakteristieke boodschappers Street Kings of New York. Dit bezorgbedrijf werd in 2011 opgericht in New York, was een eenvoudig koeriersbedrijf en is tegenwoordig een iconische fietsenwinkel in het centrum van New York geworden. De Cinelli Street Kings pet is een accessoire dat je zowel op als naast de fiets kunt dragen.

Het is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen, een materiaal dat perfect zweet absorbeert en ook zeer ademend is. Je kunt jezelf beschermen tijdens de zonnigere dagen of voorkomen dat je erg doorweekt raakt tijdens de regenachtige dagen.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Street Kings Cap

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietspetten

Klanten die Cinelli Street Kings Cap kochten, kochten ook

Recent bekeken producten