Cinelli Star Sokken

€ 17,00 € 13,49

Bespaar 21% (-€ 3,51)

48-72hrs

Specificaties Cinelli Star Sokken

  • Ontworpen door Ana Benaroya.
  • Felle kleuren.
  • Maten: XS-S (35-38), M-L (39-42) en XL-XXL (43-46).
  • 80% polyammide, 20% lycra.

Omschrijving

Dit nieuwe design is ontworpen door illustrator Ana Benaroya. Het 'Star' design is onderdeel van een nieuwe collectie fietssokken door deze trui City, USA designer en is het vervolg op haar debuut 'Eye of the Storm', een samenwerking rondom caps met Cinelli.

Naast haar samenwerking voor ontwerpen met Cinelli, heeft Ana ook bijgedragen aan artwork ontwerpen voor de New York's Lincoln Center, The New York Times, The Los Angeles Times, Ralph Lauren en Simon and Shuster.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Star Sokken

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietssokken

Klanten die Cinelli Star Sokken kochten, kochten ook

Recent bekeken producten