Cinelli Red Hook Milano 2014 Cap

€ 18,95

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Cinelli Red Hook Milano 2014 Cap

  • Materiaal: 100% katoen.
  • Gemaakt in Italië.
  • One size fits all.
  • Omkeerbaar.

Omschrijving

Van de talloze racen die zijn geïnspireerd op de fixed-gear beweging, de Red Hook Crit - een onwettige circuitrace die ´s avonds laat plaats vindt op een leeg industrieterrein in Red Hook Brooklyn en die exclusief gereden wordt op remloze trackfietsen - onderscheidt zich van de rest sinds haar debuut in 2008. Samen met de al lang bestaande klassieke MonsterTrack alleycat, de Red Haak Crit is uitgegroeid tot de meest prestigieuze race in haar soort. Cinelli is al lange tijd sponsor en partner en heeft zelfs gehlpen om de eerste Milaanse editie van de race te organiseren, door het leveren van aangepaste versies van producten (Vigorelli frames) en prijzen voor de winnaars.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Andere producten van Fietspetten

Klanten die Cinelli Red Hook Milano 2014 Cap kochten, kochten ook

Recent bekeken producten