Cinelli Pepper Stuur 31.8 mm - Mat Wit

€ 49,00 € 38,95

Bespaar 21% (-€ 10,05)

1 Review
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Cinelli Pepper Stuur 31.8 mm - Mat Wit

  • Materiaal: 6061 T6 double butted aluminium alloy.
  • Ronding: 31.8mm.
  • Breedte c/c: 440mm.
  • Gewicht: 222gr.
  • Kleur: Wit.
  • Pepper is Cinelli's nieuwste riser bar gemaakt van forged 6061 T6 aluminium custom double-butted to particular thicknesses voor een extreem hoog niveau van kracht en fatigue resistance.

Omschrijving

Het Cinelli Pepper-stuur in wit met dubbele hoogte is gemaakt om stadsfietsen, fixiefietsen of baanfietsen uit te rusten. Het is een zeer sterk en duurzaam stuur dankzij de aluminiumsamenstelling en koudsmeedwerk met warmtebehandeling om een ​​grote weerstand tegen torsie te bieden. Hij heeft een totale lengte van 44 cm, een hoogte van 35 mm en een achterhelling van die een comfortabele rijpositie biedt . en comfortabel.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Andere producten van Sturen

Klanten die Cinelli Pepper Stuur 31.8 mm - Mat Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten