Cinelli Vigorelli Multi Tag Fietspet

€ 20,00 € 16,95

Bespaar 15% (-€ 3,05)

48-72hrs

Specificaties Cinelli Vigorelli Multi Tag Fietspet

  • Materiaal: 100% katoen.
  • Gemaakt in Italië.
  • One size fits all.

Omschrijving

De Cinelli Vigorelli Multi Tag Fietspet is een must-have accessoire voor elke fietsliefhebber. Deze pet is gemaakt van 100% katoen en is van hoge kwaliteit. Het materiaal is ademend en zorgt ervoor dat je hoofd koel blijft tijdens het fietsen. De pet is gemaakt in Italië en is daarom van uitstekende kwaliteit.

De Cinelli Vigorelli Multi Tag Fietspet is verkrijgbaar in één maat die iedereen past. De pet heeft een verstelbare band aan de achterkant, waardoor je de pet kunt aanpassen aan de grootte van je hoofd. De pet heeft een uniek ontwerp met verschillende kleuren en tags die perfect passen bij de stijl van elke fietsliefhebber.

De Cinelli Vigorelli Multi Tag Fietspet is niet alleen een stijlvol accessoire, maar biedt ook bescherming tegen de zon en wind tijdens het fietsen. Het is een perfecte aanvulling op je fietsoutfit en kan worden gedragen tijdens het fietsen of gewoon als casual pet. Kortom, deze pet is een must-have voor elke fietsliefhebber die op zoek is naar stijl en comfort.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Vigorelli Multi Tag Fietspet

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Cinelli Vigorelli Multi Tag Fietspet kochten, kochten ook

Recent bekeken producten