Cinelli Bullhorn Stuur 31.8 mm - Zwart

€ 119,00 € 99,99

Bespaar 16% (-€ 19,01)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Cinelli Bullhorn Stuur 31.8 mm - Zwart

  • Materiaal: Aluminium 6061.
  • Ronding: 31.8mm.
  • Breedte c/c: 400mm.
  • Gewicht: 290gr.
  • Afwerking: Zwart anodized.
  • Ends diameter: 24mm.
  • Dit stuur is ontworpen en gebouwd om vele comfortabele en veilige posities te kunnen hebben. Dit was het uiteindelijke doel van de Mash Cinelli Team, en om dit te bereiken wordt de meest geschikte technologie gebruikt: hydroforming. De hoogte, hoek en de lengte van de uiteinden, gevormde onderkant voor een ergonomische grip: dit is klassieker opnieuw uitgevonden. Ook de ruwe en gezandstraalde oppervlak verbetert de grip.

Omschrijving

De Cinelli Bullhorn Stuur 31.8 mm Zwart is een hoogwaardig stuur dat is ontworpen voor de meest comfortabele en veilige posities tijdens het fietsen. Het stuur is gemaakt van aluminium 6061 en heeft een ronding van 31.8mm. De breedte c/c is 400mm en het gewicht is slechts 290gr. Het stuur heeft een zwarte anodized afwerking en een diameter van 24mm aan de uiteinden.

De Mash Cinelli Team heeft dit stuur ontworpen en gebouwd met als doel om vele comfortabele en veilige posities te kunnen hebben. Om dit te bereiken wordt de meest geschikte technologie gebruikt: hydroforming. De hoogte, hoek en de lengte van de uiteinden zijn gevormd voor een ergonomische grip. Dit is klassieker opnieuw uitgevonden. Ook de ruwe en gezandstraalde oppervlak verbetert de grip.

Met de Cinelli Bullhorn Stuur 31.8 mm Zwart ben je verzekerd van een hoogwaardig stuur dat comfortabel en veilig is tijdens het fietsen. Het stuur is geschikt voor zowel professionele fietsers als voor recreatieve fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig stuur dat comfortabel en veilig is tijdens het fietsen.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Bullhorn Stuur 31.8 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Cinelli Bullhorn Stuur 31.8 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten