Cinelli Bullhorn Stuur 31.8 mm - Zwart

€ 119,00 € 99,99

Bespaar 16% (-€ 19,01)

3-4 Werkdagen

Specificaties Cinelli Bullhorn Stuur 31.8 mm - Zwart

  • Materiaal: Aluminium 6061.
  • Ronding: 31.8mm.
  • Breedte c/c: 400mm.
  • Gewicht: 290gr.
  • Afwerking: Zwart anodized.
  • Ends diameter: 24mm.
  • Dit stuur is ontworpen en gebouwd om vele comfortabele en veilige posities te kunnen hebben. Dit was het uiteindelijke doel van de Mash Cinelli Team, en om dit te bereiken wordt de meest geschikte technologie gebruikt: hydroforming. De hoogte, hoek en de lengte van de uiteinden, gevormde onderkant voor een ergonomische grip: dit is klassieker opnieuw uitgevonden. Ook de ruwe en gezandstraalde oppervlak verbetert de grip.

Omschrijving

Het Cinelli Bullhorn stuur in het zwart is ontworpen om een ​​veelvoud aan comfortabele en veilige posities op de fiets te bieden. Het is gemaakt van hydroformed 6061 aluminium om uitstekende prestaties en duurzaamheid te bieden. Bovendien heeft het bovenste deel van het stuur een kleine gravure om je een betere grip te geven. Het heeft een totale lengte van 40 cm en een diameter die compatibel is met 24 mm stelen.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Bullhorn Stuur 31.8 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Cinelli Bullhorn Stuur 31.8 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten