Cinelli Mash Bullhorn - Zilver

€ 124,95 € 112,46

Bespaar 10% (-€ 12,49)

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Cinelli Mash Bullhorn - Zilver

  • Materiaal: Aluminium 6061.
  • Ronding: 31.8mm.
  • Breedte c/c: 400mm.
  • Gewicht: 290gr.
  • Afwerking: zilver anodized.
  • Ends diameter: 24mm.

Omschrijving

Alles in dit Cinelli Mash Bullhorn stuur is ontworpen en gefabriceerd voor maximaal conformt en veilige posities. Dit was het uiteindelijke doel van het Mash Cinelli Team en om dit te bereiken de meest passende technologie is toegepast: hydroforming. Rise, Hoek and lengte of the extensions, shaped underside for an ergonomic grip: een klassieker is opnieuw bedacht. Even the rough, sandblasted surface improves grip.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Andere producten van Sturen

Klanten die Cinelli Mash Bullhorn - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten