Cinelli Mike Giant Handvatten - Rood

€ 39,00 € 29,99

Bespaar 23% (-€ 9,01)

1 Review
100% of 100

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Cinelli Mike Giant Handvatten - Rood

  • Grafische tattoe door Californische meester Mike Giant en de geweldige zachtheid van velvet lint is nu verkrijgbaar met multi-density handgrepen.
  • Afdichtringen gemaakt van geanodiseerd aluminium gecustomized voor Cinelli.
  • Materiaal: Syntetic tape - multidensity grip.
  • Internal diameter: 22,4 mm.
  • Lengte: 129 mm
  • Afwerking: Rood Velvet.

Omschrijving

De Cinelli Mike Giant handvatten in rood bieden een touch en een zachte en veilige grip dankzij de synthetische tape. Ze worden geïnstalleerd met behulp van de geanodiseerde aluminium ringen die zijn aangepast door Cinelli en zijn alleen compatibel met platte sturen. Ze hebben een binnendiameter van 22,4 mm en een totale lengte van 129 mm. Bevat twee pluggen om ze aan de twee uiteinden van het stuur te installeren en veilig te rijden.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Andere producten van Handvatten

Klanten die Cinelli Mike Giant Handvatten - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten