Cinelli Cork Stuurlint - Roze Jersey

€ 16,00 € 13,95

Bespaar 13% (-€ 2,05)

48-72hrs

Specificaties Cinelli Cork Stuurlint - Roze Jersey

  • Originele stuur tape geintroduceerd door Cinelli in 1997.
  • Winnaar van Consumer Choice Award in 2000.
  • Voor road, drop bars en bullhorn sturen.
  • Materiaal: Kurk.
  • Kleur: Roze.
  • Zeer comfortabel en duurzaam.

Omschrijving

De Cinelli Cork Stuurlint Roze Jersey is een originele stuur tape die in 1997 werd geïntroduceerd door Cinelli. Dit stuurlint heeft de Consumer Choice Award gewonnen in 2000 en is geschikt voor road, drop bars en bullhorn sturen. Het materiaal van dit stuurlint is kurk en de kleur is roze.

Dit stuurlint is zeer comfortabel en duurzaam. Het biedt een goede grip en voelt zacht aan tijdens het fietsen. Het kurkmateriaal zorgt voor een goede absorptie van trillingen en biedt extra comfort tijdens lange ritten.

Met de Cinelli Cork Stuurlint Roze Jersey geef je jouw fiets een unieke uitstraling. Het roze kleurenschema is opvallend en stijlvol. Dit stuurlint is gemakkelijk te installeren en biedt een goede bescherming voor je stuur. Kortom, een must-have voor elke fietsliefhebber!

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Cork Stuurlint - Roze Jersey

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Cinelli Cork Stuurlint - Roze Jersey kochten, kochten ook

Recent bekeken producten