Cinelli Cork Stuurlint - Oranje

€ 16,00 € 13,95

Bespaar 13% (-€ 2,05)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Cinelli Cork Stuurlint - Oranje

  • Originele stuur tape geintroduceerd door Cinelli in 1997.
  • Winnaar van Consumer Choice Award in 2000.
  • Voor road, drop bars en bullhorn sturen.
  • Materiaal: Kurk.
  • Kleur: Meerdere kleuren.

Omschrijving

De Cinelli Cork Stuurlint is een originele stuur tape die in 1997 werd geïntroduceerd door Cinelli. Dit stuurlint is gemaakt van kurk en is geschikt voor road, drop bars en bullhorn sturen. Het materiaal zorgt voor een goede grip en comfort tijdens het fietsen.

In 2000 won de Cinelli Cork Stuurlint de Consumer Choice Award, wat aangeeft dat dit product zeer gewaardeerd wordt door fietsers. Het stuurlint is verkrijgbaar in meerdere kleuren, waaronder oranje. Dit maakt het mogelijk om het stuurlint af te stemmen op de kleuren van je fiets of outfit.

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig stuurlint dat zorgt voor comfort en grip tijdens het fietsen, dan is de Cinelli Cork Stuurlint een uitstekende keuze. Dit stuurlint is duurzaam en gaat lang mee, waardoor je er lang plezier van zult hebben.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Cork Stuurlint - Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Cinelli Cork Stuurlint - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten