Cinelli Cork Stuurlint - Blauw

€ 16,00 € 13,95

Bespaar 13% (-€ 2,05)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Cinelli Cork Stuurlint - Blauw

  • Originele stuur tape geintroduceerd door Cinelli in 1997.
  • Winnaar van Consumer Choice Award in 2000.
  • Voor road, drop bars en bullhorn sturen.
  • Materiaal: Kurk.
  • Kleur: Blauw.
  • Zeer comfortabel en duurzaam.

Omschrijving

De Cinelli Cork Stuurlint Blauw is een originele stuur tape die in 1997 werd geïntroduceerd door Cinelli. Dit stuurlint heeft de Consumer Choice Award gewonnen in 2000 en is geschikt voor road, drop bars en bullhorn sturen. Het materiaal van dit stuurlint is kurk en de kleur is blauw.

Dit stuurlint is zeer comfortabel en duurzaam. Het biedt een uitstekende grip en voelt zacht aan tijdens het fietsen. Het kurkmateriaal zorgt voor een goede schokabsorptie, waardoor je handen minder snel vermoeid raken tijdens lange ritten.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig stuurlint dat zowel comfortabel als duurzaam is, dan is de Cinelli Cork Stuurlint Blauw een uitstekende keuze. Het is een populaire keuze onder fietsers vanwege de uitstekende kwaliteit en het mooie design.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Cork Stuurlint - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Cinelli Cork Stuurlint - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten