Cinelli Chrome Wielerbroek 2016

€ 85,00 € 85,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Cinelli Chrome Wielerbroek 2016

Cinelli Chrome 2016 Wielerbroek:

  • Ademende mesh braces.
  • Anatomische snit.
  • Max2 zeem.
  • Temperatuur: +18/+35.
  • Flexi eigenschappen.
  • Luchtdoorlatend material.


GEBRUIKSAANWIJZING

Omschrijving

Koop de Cinelli Chrome look met de 2016 Cinelli Chrome Wielerbroek.

Gemaakt van Thunderbike Lycra stof en anatomisch gesneden voor een comfortabele rit. Met ademende mesh braces en schokabsorberend MAX2 zeem.

Perfecte match met de 2016 Cinelli Chrome Wielertrui.

Over Chrome Industries

Bijna twee decennia geleden werd de eerste Chrome tas gemaakt met een JUKI naaimachine, enkele meters CORDURA® stof, trucktarpaulin van legerkwaliteit, en het vaste voornemen bomvrije uitrusting te maken voor op de de fiets en voor ander heavy-duty gebruik. Vanaf het allereerste uur heeft Chrome's streven naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen, geleid tot zijn originele koerierstassen met gerecyclede veiligheidsgordelsluitingen. De Chrome Messenger werd de tas voor de professionele koeriers overal ter wereld.

In de afgelopen 20 jaar is Chrome geen moment afgeweken van zijn commitment om praktische en duurzame spullen voor professionele koeriers, fixie-freestyle riders en stads-commuters te maken: mensen die in de stad wonen, werken en onderweg zijn.Chrome maakt tassen, schoenen en kleding die hun waarde op straat hebben bewezen, uitrusting die aansluit bij het veranderende en onvoorspelbare karakter van de stad. Chrome is stedelijke mobiliteit.

Andere producten van Fietsbroeken

Klanten die Cinelli Chrome Wielerbroek 2016 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten